"Acces la terapie"

Facilităm accesul la terapie, transportul pacienţilor către unităţile sanitare şi livrarea medicaţiei la domiciliul pacienţilor

Acces la terapie
În situaţiile în care pacienţii cu o reţetă valabilă nu găsesc terapia în farmacie, pot apela call-center ul pus la dispoziţie pentru a verifica disponibilitatea tratamentului în minim 3 farmacii de proximitate, astfel scurtând pactic timpul de căutare a medicaţiei. Acest suport este adecvat prin personal medical instruit în conducerea discuţiilor telefonice cu pacienţii.

Transportul pacienţilor către unităţile sanitare
Asigurăm transportul pacienţilor greu deplasabili sau cu diferite afecţiuni locomotorii de la domiciliu către unităţile sanitare şi înapoi, pentru efectuarea tratamentelor şi investigaţiilor necesare patologiilor cu care aceştia sunt luaţi în evidenţă.

Livrarea medicaţiei la domiciliu
Furnizăm servicii de livrare la domiciliu a medicamentelor pentru pacienţii care deţin o reţetă valabilă, oferindu-le astfel continuitate în schemele terapeutice recomandate, fără a fi nevoiţi să îşi părăsească locuinţele, evitând astfel expunerea în locuri aglomerate a persoanelor cu boli cronice sau imunitate scăzută.