Şi tu poţi să împarţi zâmbete alături de noi, oferindu-ţi timpul, abilităţile, talentul, cunoştinţele, entuziasmul şi pasiunile

Dorești să fii voluntar?

Voluntariatul reprezintă activitățile neremunerate, desfășurate din proprie inițiativă de orice persoană în folosul altora.

Sprijinim voluntariatul și încurajăm implicarea unui număr cât mai mare de voluntari în proiectele pe care le derulăm.

Cum poți deveni voluntar ASPM?

  • Completează formularul de mai jos cu datele tale, iar în câteva zile noi te vom contacta pentru a-ți oferi detalii despre cum te poți implica. 
  • Te vom invita la un interviu în care să ne cunoaștem și să descoperim dacă preferințele tale și oportunitățile de voluntariat disponibile se potrivesc.
    În urma interviului, persoanele selectate aleg activitățile în care să se implice și trec printr-o perioadă de probă;
  • Înainte de fiecare activitate, voluntarii participă la sesiuni de pregătire pentru a înțelege specificul activităților și pentru a dezvolta cunoștințele și abilitățile necesare proiectelor noastre. Ulterior, sprijinul acordat voluntarilor este constant, prin noi sesiuni de pregătire, instrumente de lucru și oportunități de dezvoltare.

Vom reveni către tine cât de repede se poate. Timpul de răspuns poate varia în funcție de numărul de cereri al fiecărei perioade.

Poţi împărţi zâmbete în cadrul ASPM completând formularul de mai jos