Suntem alături de tine în lupta pentru mai bine

Cine suntem

ASPM este o organizaţie neguvernamentală care a luat naştere din dorinţa de a susţine persoanele vulnerabile pentru a avea suport şi acces la educaţie medicală şi un nivel mai crescut al calităţii vieţii.

Membrii echipei noastre au peste 13 ani de experienţă şi este formată din asistenţi medicali, psihologi, medici, personal specializat în domeniul medical şi dezvoltării de Programe de Suport pentru Pacienți.

Cum realizăm proiectele noastre

Proiectele ASPM s-au conturat de-a lungul timpului pe un pilon esenţial al conceptului de suport, şi anume grija faţă de pacienţi. Direct proporţional cu acest aspect şi la fel de important în materie de priorităţi, oamenii din echipă şi principiile asociației au un alt numitor comun: performanţa.

Astfel, au luat naştere campaniile ASPM, care înglobează perfect suportul oferit pacienţilor şi aparţinătorilor cu sprijinul comunităţilor şi societăţii.

Ce facem

Asociaţia are drept scop crearea, implementarea şi dezvoltarea unor proiecte care să sprijine persoanele cu probleme de sănătate, pacienţii şi persoanele cu risc de îmbolnăvire aflate în dificultate. Prin proiectele implementate ne dorim să oferim acestor persoane un nivel optim de sănătate şi creşterea calităţii vieţii.

Cum te poți alătura luptei noastre

Căutăm profesioniști din domeniul sănătății care să ne ajute în Proiectele și Campaniile desfășurate sau ne poți susține cu o donație.