Dacă deții o companie şi tu poţi să fii parte din proiectele şi campaniile noastre direcționând 20% din impozitul pe profit

Până pe 31 decembrie poți redirecționa 20% din impozitul pe profit către proiectele noastre pentru a susține o cauză socială.

Ce înseamnă redirecționarea a 20% din impozitul pe profit?

Suma redirecționată nu poate fi mai mare de cinci la mie din cifra de afaceri, iar plățile trebuie făcute până la 31 decembrie, pentru ca suma să poată fi scăzută din impozitul pe profit aferent anului fiscal.

Cum poți redirecționa 20% din impozitul pe profit?

Modalitatea de redirecționare este foarte simplă. Se poate calcula suma aferentă celor 20% din impozitul pe profit și completa contractul de sponsorizare.

Acest tip de sponsorizare nu presupune alte cheltuieli suplimentare și nu afectează profitul net al companiei tale.
Sponsorizarea este total deductibilă din impozit, dacă se respectă limitele impuse de codul fiscal (să nu depășească 5 la mie din cifra de afaceri, și 20% din impozitul pe profit datorat).

Care sunt avantajele redirecționării a 20% din impozitul pe profit?

Avantajele unui asemenea tip de acţiune sunt că reprezentanţii companiilor au libertatea de a alege destinaţia unei sume care poate contribui la o cauză nobilă, fără niciun fel de cheltuială.

De asemenea, contribuția companiei tale ar putea determina un progres semnificativ în soluționarea și prevenirea problemelor sociale care fac obiectul misiunii ASPM.

Donează 20% prin contractul de sponsorizare

După ce ai descărcat formularul și l-ai completat, te rugăm să îl încarci și să ni-l trimiți folosind formularul de mai jos.

Află cât de mult poți să donezi